۲۴ اسفند ۱۳۹۸
اسفند ۲۴, ۱۳۹۸

آشنایی با ترفندهای آشپزی

اسفند ۲۴, ۱۳۹۸ ۰ دیدگاه

آشنایی با ترفندهای آشپزی

ترفندهایی را برای شما به اشتراک می گذاریم که به شما در آشپزی کمک می کند. در هنگام خرد کردن پیاز نان در دهان خود نگه دارید تا گاز حاصل از پیاز را به خود جذب کند و از اشک ریختن شما جلوگیری کند.ترفندهایی برای حل مشکلات آشپزی, روش های خرد کردن پیاز


برای جلوگیری از ریختن اشک هنگام خرد کردن پیاز تکه ای نان داخل دهان قرار بدهید

هنگامی که قطعات پوسته تخم مرغ درون آن ریخته است، از پوسته های باقی مانده برای بیرون آوردن آن استفاده کنید.

نکات مهم آشپزی,در آوردن پوسته از داخل تخم مرغ
جدا کردن پوسته تخم مرغ از داخل آن

می توانید از فنجان ها برای پخت کاپ کیک خود استفاده کنید.

نکات آشپزی,طرز پخت کیک داخل فنجان
داخل فنجان کاپ کیک درست کنید

برای راحت پوست کردن میوه یا گوجه به مدت چند ثانیه درون آب داغ و بعد سریع داخل آب یخ قرار بدهید بیرون بیاورید پوست آن ها به راحتی کنده می شود.

برای پوست کندن میوه ها می توانید به مدت ۵ دقیقه آن را درون آب یخ غوطه ور کنید تا پوست آن ها راحت کنده شود.

نکات مهم آشپزی,طرز پوست کندن میوه
برای راحت پوست کندن میوه ها ابتدا آن را داخل آب داغ و بعد داخل آب یخ قرار بدهید

یک کشو را برای تخته برش آماده کنید.

اصول آشپزی,ساخت مکان برای تخته برش
از تخته های کشویی استفاده کنید

برای جلوگیری از متلاشی شدن تخم مرغ پخته هنگام برش آن، ابتدا چاقو را زیر آب سرد بگیرید.

آشنایی با اصول آشپزی,خرد کردن تخم مرغ
برای برش تخم مرغ ابتدا چاقو را زیر آب یخ قرار بدهید

از بطری های قدیمی آب مانند شکل قالب برای برش های دونات تهیه کنید.

آشنایی با اصول آشپزی,قالب مناسب دونات
با بطری آب قالبی برای دونات بسازید

کنجدهای خود را روی حرارت کم تفت بدهید تا طعم روغن های طبیعی آنها تقویت شود.

آشنایی با اصول آشپزی,بو دادن کنجد
برای خوشمزه شدن و تقویت روغن کنجد آن را بو بدهید

هنگام پخت، مواد را با وزن اندازه بگیرید نه از نظر حجم اندازه گیری کنید.

آشنایی با اصول آشپزی,اندازه گیری مواد
برای اندازه گیری مواد آن ها را وزن کنید

هرگز گوجه فرنگی یا مرکبات را داخل یخچال نگذارید زیرا سرما باعث کاهش عطر و طعم آن می شود.

آشنایی با اصول آشپزی,بهترین مکان نگهداری از گوجه و مرکبات
سرمای یخچال باعث کاهش عطر و طعم گوجه و مرکبات می شود

نمک می تواند شیرینی هر غذا یا میوه ترش را به شما منتقل کند، خواه یک سوپ گریپ فروت یا مربای زغال اخته باشد. در اصل نمک باعث کمتر شدن ترشی میوه یا غذاها می شود.

راهنمای مهم آشپزی,از بین بردن ترشی میوه ها
نمک از ترشی مواد می کاهد